Servicetilbud

(19.09.2008)

servicetjenester

Respesjon
Hovedresepsjonen ligger umiddelbart innenfor hovedinngangen 

Kiosk og kafè

I glassgaten finner du Narvesen kiosk og publikumskafè. Her finner du et utvalg varme og kalde retter, diverse kioskvarer, aviser, ukeblader og gaveartikler. Narvesen har åpent mandag til fredag kl. 07.00-21.00, lørdag 09.00-18.00 og søndager/helligdager 10.00-19.00

Blomster
I glassgaten finner du også Floriss blomsterbutikk,  hvor fagutdannede blomsterdekoratører kan by på et stort utvalg blomster til alle anledninger. De har åpnet mandag til fredag klokken 10-19, lørdag 12-18 og søndag 12-18. Du kan også bestille blomster på telefon: 67 91 98 66 eller e-post: ahus@floriss.no. 3 daglige utkjøringer av blomster i Oslo og omegn.

Sykehusapoteket Lørenskog har et vanlig publikumsutsalg liggende sentralt i glassgaten som holder åpnet mellom klokken 09.00 og 16.30 mandag til fredag. Apoteket tilbyr salg av legemidler og handelsvarer til publikum og sykehusets ansatte, samt råd og veiledning innen legemiddel bruk og form.
Du kan kontakte sykehusapoteket ved å sende en e-post til sykehusapoteket.lorenskog@apotek.no .

Frisørsalongen
Hos Hairport i glassgaten treffer du fagutdannede frisører, frisører under opplæring og make-up artister. De kan tilby alt innen klipp og farge, i tillegg til hair-extensions, parykker og mineralkosmetikk. Ved deres parykkversted kan du få tilpasset hår/parykk og god veiledning. For sengeliggende pasienter er det mulig å få besøk av en av deres hyggelige frisører på avdelingen. Alle ansatte får 10% rabatt på all behandling og på onsdager har de 20% pensjonistrabatt. Hairport holder åpent mandag til fredag fra 10.00 til 18.00. Det er mulig med både drop-in og timebestilling. For mer info, ta kontakt på telefon: 67 90 23 33 eller e-post: hairport.ahus@hairport.no

Helsetorget
I glassgaten finner du Helsetorget. Her finnes det  brosjyrer og annet informasjonsmateriell hvor pasienter og pårørende kan finne informasjon om ulike lidelser.

Pasientverter
Ahus har egne pasientverter som kan hjelpe deg med å finne fram på sykehuset. Pasientvertene vil du finne i resepsjonsområdet i hovedinngangen og langs glassgaten mellom kl 0900 - 1400 på hverdager. De har egne uniformer og tydelig skilt slik at de er lett å kjenne igjen.

Fellesfunksjoner
Sykehuset har sosionomtjeneste som gir informasjon og råd om rettigheter, stønader og ytelser etter bl.a trygde- og sosiallovgivningen. Sykdom og ulykker kan føre med seg behov for ulike tiltak for å mestre den nye livssituasjonen. Det kan være aktuelt med tilrettelegging av arbeidssituasjonen, hjelp med samlivsproblemer, hjelpeordninger i hjemmet eller andre støttetiltak.

Sykehuset har egen prestetjeneste og en egen kirke i glassgaten. Kirken er bestandig åpen og har ukentlige gudstjenester for pasienter, pårørende og ansatte. Prestene har kontor ved sykehuskirken , men kan også komme til rommet. Kontakt de ansatte ved de avdelingen for mer informasjon.

Pasientterminal
I det nye sykehuset finnes det en pasientterminal ved hver seng. Her kan pasienten selv søke i oppslagsverk om egen lidelse og, sammen med lege og sykepleier, hente opp både journal og røntgenbilder. Pasientterminalen gir også adgang til internett, TV, radio og kan også fungere som telefon. Tilgang på tjenestene varrierer etter om pasienten er barn eller voksen.